Patricia & Erica Forssén Alonso

 

AllTheWeb

RÖTTER
Länkar

»Nyheter

»Bekanta

»Om och kring Backe

»Backe folk

»Släktforskning

»Släkt-träd

»WEB-tools

»On-line spel

Skriv till oss
Skriv gärna en rad i våran gästbok.

Eller skicka oss ett e-mail.

Nytt!!
Här kan du se vilka ändringar som gjorts på sidan. På så vis slipper du gå igenom hela sidan för att se om det finns nåt nytt.
Rioja viner
Ofta får pappa frågor från (svenska) vänner om vilket spanskt vin man skall köpa.

Ärligt talat är han ingen stor vin-kännare, men en sak har han lärt sig. Rioja-vin från ett bra år är aldrig fel. Här kan ni hitta en lista på vilka år som har varit bra (och mindre bra) i Rioja. Forts

Mer Rioja-fakta
Förutom vilket år som ett vin kommer ifrån finns det en del andra saker som skulle kunna vara intressant att veta om viner. T.ex. vad betyder det där med Crianza, Reserva, Gran Reserva etc... Forts
 

 

 

 

 

 

 

 

 

Erica presentation
9909_i_Burguillo.jpg (24447 bytes)Jag heter Erica Luisa Forssén Alonso och bor i Madrid med mamma, pappa och min storasyster Patricia.

Jag föddes den 31/3-1998, drygt två år efter min syster, och är därför, med mina 5 år, lilla-systern i familjen.

Mamma och pappa brukar jämt säga att jag är väldigt olik min syster i allt. Enligt dem så är min syster lugn och eftertänksam, medans jag har svårt att sitta still och ofta gör saker utan att tänka först.

Jag tycker också om att spela pajas mer än Patricia, ibland brukar jag få hela familjen att vika sig av skratt när jag håller show :-). 

Dessutom är jag mycket, mycket mer envis än min syster.

Jag går på samma skola som Patricia, men för de små barnen och trivs jättebra. I början ville jag bara vara med Patricia och hennes kamrater, men nu har jag fått egna vänner i min klass.

Här till höger kan ni välja vilket år ni vill se kort ifrån.

Eftersom jag är yngre än Patricia så har jag förstås inte så många kort som Patricia på den här sidan. Dessutom har jag inte börjat rita så mycket än heller. Det kommer dock, var inte oroliga..

Hej då...

Erica
 
1998
1999
2000
2001
2002
2003
 
Teckningar

 

 
Patricia
Erica
Kusiner & tremänningar
Madrid
Burgomillodo
Backe
Mamma
Pappa
 
Släkt-trädet
 
Resor 2002
Cerler
Covarrubias
Marbella
Backe
Cobos
Torre de Horadada
 

Hur vi växer